source - return to nothing

Hány, meg Hány amerikai zenekar hallatszik ÁT az öreg kontinensre, de Mégis fórumtémák Milyen Nehéz Maradandó alkotásokat felfedezni köztük? Hatványozottan Igaz EZ egy Frissen verbuválódott együttesek esetében. Most nem megyek bele abba, Hogy Régen Minden Jobb volt ... Sot A fent említett anyagra Oravecz Zoltán írása hívta Fel a figyelmem. Főleg azzal a résszel keltett Komoly érdeklődést bennem, amikor egy eszköz párhuzamot emelte ki a Source kapcsán.

Megkerestem kalap lemezt, és belevetettem magam. Igazából pont AZT találtam, amire számítottam. Igazi, 2000 évekbeli Progresszív rockzenét, Meg Akkor is bátran állítom, ha ma Már Egy kicsivel érdekesebb, tördelt témázás UTÁN kiosztásra kerül EZ egy jelző. Itt Nem Errol van szó. Iszákos! Kifejezetten ötletes, roppant részletes dalok, végtelen hosszúságban. Élmény.

Ben Gleason, Dan Crisafulli, és Georges Octobous hármas Által jegyzett Forrás Return To Nincs használatát címre keresztelt Első lemeze jó. Nyilván türelmet igényel, TÖBB menta Hetven perc, Nyolc perc feletti dalok. Már ebből is rájöhettél, Hogy itt ellenszavazat amatőr garázspróbálkozásokról beszélünk, hanem jól; átgondolt koncepcióról.

Gleason énekes / gitáros biztosan Ismeri a Katatonia zenekart, könnyen megnevezhetőek egy srác kedvencei. Van itt MEG Opeth, de egy eszköz SZINTEN ordít. Nincs ezzel semmi baj, ha valamit jól; csinálsz, AZT Nyugodtan nyomasd. Tetszik Nagyon, Ahogy egy melankolikus, doomos gitártémák keverednek, kitörnek a Ködös hangulatból, megcsavarnak és repítenek a Belső világ felé, fantáziád bársonyán.

További érdekesség a basszus hangzás. Örülök, amikor Egy zenekar ennyire merészen kezeli rendelkezésre Álló hangszereit, eszközeit. Csodaszépen csattog a bőgő, máskor Pedig könnyedén simul a Ritmusok sorába. Jól felépített, végig Profin Szerkesztett, itt-Ott Már matekos muzsika. Nem AZ a könnyed vasárnapi Ebéd Melle tálalandó háttérmuzsika.

Annyi szent, Hogy Sok meló van ezen a lemezen, jól; hallani mit szerettek Volna elsőre megmutatni. Komolyan Vett zeneírás, kiforrott ötletek Egymás után, Minden Dalban. A Hossza lehetett Volna valamivel rövidebb, Neha Már unalomig hajszol a végtelen változatosság. Amit viszont mindenképpen ki Kell emelni, a Saját stílus kialakítása Még Nem valósult meg. A fent sorolt ​​bandák mindegyike jól; nyomon követhető az elefánt méretűre dagasztott dalokban. Bátran, jó irányba indultak AZ amerikaiak, csak Kell Még Valami, AMI átlöki Majd OKÉT a Saját határaikon.

Értékelés: 5/4


infók:

tracklist:
01. megbocsátás
02. Emlékek tegnap
03. Az Essence
04. Az Ige Source
05. Vissza a Semmi
06. előzékenység
07. Felhasznált
08. A kígyó
09. Quadrant

Műfaj: Progresszív rock-
Megjelenés: 2016. szeptember
Kiadó: Járda Zene

1 megjegyzés:

  1. Nem elég izgalmas. Főleg az ének nem, de tudnak a fiuk. Majd kiforr...

    VálaszTörlés