annihilator - feast

...És tényleg az! Jeff-éknek sikerült "századjára" is! Az emberünk, aki mint nem titok az egyik legjobb metalgitáros túl az óperencián és innen, halálpontos csuklóval reszeli és fűrészeli át magát a füleken 30 éve rendületlen. Igaz ő sem egyszerű eset, mint rokonlelke Mr. Dave Mustaine. Ha nem játszott már az Annihilator név alatt 30 zenésszel, akkor eggyel sem! 

De hát Istenem! Ha ő tudja, mit akar, márpedig ő tudja, akkor vagy mész utána vagy a másik irányba. Ez jelenleg is nagyjából így történik, bár ez a csapat már elég állandónak tűnik körülötte. Az énekes sem rossz. A gitártémák magukért beszélnek, a szólók nagyon kemények, üt az egész, mint a buszkormány! 

Itt-ott kicsit már-már feltűnnek tölteléktémák, személy szerint én a lassabb számaikat annyira nem kedvelem, de bőven elfér. Náluk még mindig nem érzem, hogy erőltetnék az egészet, elég gördülékenyen jön át az anyag. Nem azt mondom, hogy nem csináltak eddig jobb albumot, mert ez nem igaz, de mindig elönt a boldogság, ha napjainkban ilyen zenéket hallok. Több hallgatást igényel. (Aminek mi örülünk!)

7.5 pont.


Infók:
Tracklist:
1. Deadlock
2. No Way Out
3. Smear Campaign
4. No Surrender
5. Wrapped

6. Perfect Angel Eyes
7. Demon Code
8. Fight the World
9. One Falls, Two Rise






Műfaj: trash metal
Hossz: 49:37
Megjelenés: 2013. augusztus
Kiadó: UDR Music


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése